Μια εορταστική βραδιά απόλαυσης από τη Σπονδή και το ρούμι Ron Zacapa
Oι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Ron Zacapa απόλαυσαν τις δημιουργίες του Consultant Chef pâtissier της Σπονδής, Gilles Marchal. Την Τρίτη 24 Ιουνίου, στο πολυβραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας, Σπονδή, σε συνεργασία με το Ron Zacapa, το ultra premium ρούμι από τη Γουατεμάλα, διοργανώθηκε ένα private dinner με επίτιμους προσκεκλημένους, με σκοπό να γευτούν τις δημιουργίες του βραβευμένου […]
Το ξεχωριστής ποιότητας ρούμι Ron Zacapa αναδεικνύεται στο μέγιστο όταν συνδυαστεί με ένα ποιοτικό γλυκό. Αυτή ήταν ακριβώς η περίσταση, που ο βραβευμένος Chef pâtissier ήρθε στη χώρα μας από τη Γαλλία, το βράδυ της Τρίτης στη Σπονδή. Ο Gilles Marchal δημιούργησε ένα πρωτοποριακό γλυκό με σοκολάτα, για να ταιριάζει ιδανικά με τον πολυσύνθετο χαρακτήρα του, προκαλώντας τους ουρανίσκους των προσκεκλημένων με ιδιαίτερες και πρωτοποριακές γεύσεις, συνδυασμένες με τα έντονα αρώματα του Ron Zacapa που ωριμάζει σε υψόμετρο 2.300 μέτρων.
Οι σπάνιες αυτές κλιματικές συνθήκες συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός σύνθετου και περίπλοκου χαρακτήρα που ο Gilles Marchal ανάδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Η μους σοκολάτας από το νησί Γρενάδα, που κυριαρχούσε στο γλυκό απελευθέρωσε τις πλούσιες νότες καφέ, ψημένου κάστανου, καπνισμένου ξύλου και καπνού, που χαρακτηρίζουν τη γεύση του Ron Zacapa.
Παράλληλα η Crème Anglaise με ρούμι Ron Zacapa XO, το παγωτό καρύδα, κεράσι και μπανάνα ενίσχυσαν τις θαυμάσια φρουτώδης νότες κερασιού και γλυκού μελιού ζαχαροκάλαμου, του Ron Zacapa.
Το γλυκό που δημιούργησε ο Gilles Marchal για τη βραδιά, έχει ενταχθεί στο menu της Σπονδής και θα συνοδεύεται από Ron Zacapa.
Με την παραγωγή του στην καταπράσινη γη της Γουατεμάλας, το ρούμι Ron Zacapa, είναι το αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού του εδάφους, του κλίματος και των φυσικών υλικών, μαζί με την εξειδικευμένη απόσταξη (Sistema Solera) και την ειδική διαδικασία ωρίμανσης σε μεγάλο υψόμετρο.
Για τους φίλους του Ron Zacapa υπάρχουν δύο εξαιρετικές επιλογές. Μία πολύπλοκη, το Ron Zacapa 23, ένα μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 23 χρόνια και μία ισορροπημένη το Ron Zacapa XO, με μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 25 χρόνια.
- Βήματα πίσω από τους Έλληνες διαιτητές ενόψει Super Cup και Κυπέλλου
- Δένδιας: Δημιουργούμε τη δεύτερη μονάδα παραγωγής drones στην Ελλάδα – Δυνατότητα κατασκευής χιλίων ανά μήνα
- Αμερικανικές κυρώσεις σε 5 Ευρωπαίους για τις προσπάθειες περιορισμού της ρητορικής μίσους – Οργή στην ΕΕ
- Τap2ride: Η συνήθεια που έχει «λύσει» τα χέρια στη μετακίνηση της πρωτεύουσας
- Διαρροή αρχείων Έπσταϊν – Φωτογραφίες παιδιών σε αρχοντικό της Νέας Υόρκης και κοστούμια για παιχνίδια ρόλων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα από την ΑΑΔΕ 50 υποθέσεις με εικονικά αγροτεμάχια – Εξετάζονται 3.000 περιπτώσεις
- Gazzetta dello Sport: «Ο Γκασπερίνι αποφάσισε για το μέλλον του Τσιμίκα»
- Η Protergia δίνει ενέργεια στα μεγαλύτερα Πρωτοχρονιάτικα events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 24.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/stephan-widua-ef5IgSRyFjo-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442