Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Μια εορταστική βραδιά απόλαυσης από τη Σπονδή και το ρούμι Ron Zacapa

Μια εορταστική βραδιά απόλαυσης από τη Σπονδή και το ρούμι Ron Zacapa

Oι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Ron Zacapa απόλαυσαν τις δημιουργίες του Consultant Chef pâtissier της Σπονδής, Gilles Marchal. Την Τρίτη 24 Ιουνίου, στο πολυβραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας, Σπονδή, σε συνεργασία με το Ron Zacapa, το ultra premium ρούμι από τη Γουατεμάλα, διοργανώθηκε ένα private dinner με επίτιμους προσκεκλημένους, με σκοπό να γευτούν τις δημιουργίες του βραβευμένου […]

Oι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Ron Zacapa απόλαυσαν τις δημιουργίες του Consultant Chef pâtissier της Σπονδής, Gilles Marchal.
Την Τρίτη 24 Ιουνίου, στο πολυβραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας, Σπονδή, σε συνεργασία με το Ron Zacapa, το ultra premium ρούμι από τη Γουατεμάλα, διοργανώθηκε ένα private dinner με επίτιμους προσκεκλημένους, με σκοπό να γευτούν τις δημιουργίες του βραβευμένου Consultant Chef pâtissier από τη Γαλλία, Gilles Marchal.

Το ξεχωριστής ποιότητας ρούμι Ron Zacapa αναδεικνύεται στο μέγιστο όταν συνδυαστεί με ένα ποιοτικό γλυκό. Αυτή ήταν ακριβώς η περίσταση, που ο βραβευμένος Chef pâtissier ήρθε στη χώρα μας από τη Γαλλία, το βράδυ της Τρίτης στη Σπονδή. Ο Gilles Marchal δημιούργησε ένα πρωτοποριακό γλυκό με σοκολάτα, για να ταιριάζει ιδανικά με τον πολυσύνθετο χαρακτήρα του, προκαλώντας τους ουρανίσκους των προσκεκλημένων με ιδιαίτερες και πρωτοποριακές γεύσεις, συνδυασμένες με τα έντονα αρώματα του Ron Zacapa που ωριμάζει σε υψόμετρο 2.300 μέτρων.

Οι σπάνιες αυτές κλιματικές συνθήκες συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός σύνθετου και περίπλοκου χαρακτήρα που ο Gilles Marchal ανάδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Η μους σοκολάτας από το νησί Γρενάδα, που κυριαρχούσε στο γλυκό απελευθέρωσε τις πλούσιες νότες καφέ, ψημένου κάστανου, καπνισμένου ξύλου και καπνού, που χαρακτηρίζουν τη γεύση του Ron Zacapa.

Παράλληλα η Crème Anglaise με ρούμι Ron Zacapa XO, το παγωτό καρύδα, κεράσι και μπανάνα ενίσχυσαν τις θαυμάσια φρουτώδης νότες κερασιού και γλυκού μελιού ζαχαροκάλαμου, του Ron Zacapa.

Το γλυκό που δημιούργησε ο Gilles Marchal για τη βραδιά, έχει ενταχθεί στο menu της Σπονδής και θα συνοδεύεται από Ron Zacapa.

Με την παραγωγή του στην καταπράσινη γη της Γουατεμάλας, το ρούμι Ron Zacapa, είναι το αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού του εδάφους, του κλίματος και των φυσικών υλικών, μαζί με την εξειδικευμένη απόσταξη (Sistema Solera) και την ειδική διαδικασία ωρίμανσης σε μεγάλο υψόμετρο.

Για τους φίλους του Ron Zacapa υπάρχουν δύο εξαιρετικές επιλογές. Μία πολύπλοκη, το Ron Zacapa 23, ένα μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 23 χρόνια και μία ισορροπημένη το Ron Zacapa XO, με μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 25 χρόνια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο