Τιμή-ρεκόρ έπιασε το σπανιότερο γραμματόσημο του κόσμου
Το σπανιότερο και διασημότερο γραμματόσημο του κόσμου, το One-Cent Magenta (1856) από την πρώην βρετανική αποικία της Γουιάνας πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's στο αστρονομικό ποσό των 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το σπανιότερο και διασημότερο γραμματόσημο του κόσμου, το One-Cent Magenta (1856) από την πρώην βρετανική αποικία της Γουιάνας πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στο αστρονομικό ποσό των 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το γραμματόσημο έχει διαστάσεις 2,5 επί 3,2 εκατοστά και θεωρείται το πιο ακριβό γραμματόσημο που πωλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία.
Παράλληλα είναι το πιο πολύτιμο αντικείμενο δεδομένου του βάρους και του μεγέθους του, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας