Με Πράνιτς και Σίλντενφελντ η Κροατία στο Μουντιάλ
Αμφότεροι οι Κροάτες του Παναθηναϊκού, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Λίγο μετά από το Σαββατιάτικο φιλικό με το Μάλι, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκο Κόβατς, ανακοίνωσε τους 23 «εκλεκτούς» του, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Ντάνιελ Πράνιτς όσο και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.
Αμφότεροι οι Κροάτες του Παναθηναϊκού, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Λίγο μετά από το Σαββατιάτικο φιλικό με το Μάλι, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκο Κόβατς, ανακοίνωσε τους 23 «εκλεκτούς» του, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Ντάνιελ Πράνιτς όσο και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.