Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη στο γάλα εξέφρασε ο Μ.Χαρακόπουλος
Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη στην υπόθεση της διάρκειας ζωής του γάλακτος, εξέφρασε ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος. Ο ίδιος υπογράμμισε την ικανοποίησή του, που και με την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού συνέβαλε στο να βρεθεί μια σαφώς καλύτερη λύση στο ζήτημα που ανέκυψε με το φρέσκο γάλα.
Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη στην υπόθεση της διάρκειας ζωής του γάλακτος, εξέφρασε ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Ο ίδιος υπογράμμισε την ικανοποίησή του, που και με την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού συνέβαλε στο να βρεθεί μια σαφώς καλύτερη λύση στο ζήτημα που ανέκυψε με το φρέσκο γάλα.
«Μια λύση με σαφή χρονικό περιορισμό της διάρκειας ζωής του -όπως σθεναρά υποστηρίζαμε επί μήνες- και η οποία μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου παρουσιαζόταν ως αδύνατη» εξήγησε.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.