ΕΒΕΑ : Σύμπραξη με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO) διοργανώνουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου εκδήλωση με κεντρικό θέμα «Καινοτομία στο ΦΠΑ». Η εκδήλωσις πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και σχετίζεται με την διαδικασία της «Πράσινης βίβλου για το μέλλον του ΦΠΑ». Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου (EPLO) διοργανώνουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου εκδήλωση με κεντρικό θέμα «Καινοτομία στο ΦΠΑ».
Η εκδήλωσις πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και σχετίζεται με την διαδικασία της «Πράσινης βίβλου για το μέλλον του ΦΠΑ».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.