Με νίκη συνέχισε η Άντερλεχτ τις υποχρεώσεις της στο βελγικό πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (10/12) για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Champions League, από την οποία θα κριθεί η πρόκριση των Πειραιωτών στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η Άντερλεχτ επιβλήθηκε εντός έδρας 2-0 της Μπέβερεν, στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 37 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Σταντάρ Λιέγης. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μίτροβιτς (32΄) και Βάργκας (64΄). Ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Γιόν βαν ντεν Μπρομ, χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Προτό, Κουγιατέ, Μπεμπά, Ν’Σακαλά, Βάντεν Μπόρε, Μπρούνο (40΄ Βάργκας), Ζιλέ, Κλιέσταν (67΄ Τίλεμανς), Πρετ (67΄ Ατσεαμπόνγκ), Μίτροβιτς, Ναχάρ.
Νέα ήττα για τη Φιορεντίνα, αυτή τη φορά με 3-1 στην έδρα της Σασουόλο, με τους «βιόλα» να παραμένουν στην τελευταία θέση της Serie A και... καρφί για τον υποβιβασμό.
Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει σαν... τρένο στο γερμανικό πρωτάθλημα, διαλύοντας (5-0) εκτός έδρας τη Στουτγκάρδη - Νίκη-ανάσα για την Άουγκσμπουργκ με πρωταγωνιστή τον Γαννούλη που είχε γκολ και ασίστ στο 2-0 επί της Λεβερκούζεν.