Καταγραφή των ζημιών από την κακοκαιρία στο νομό Χανίων
Την καταγραφή των ζημιών από το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Κίσσαμο των Χανίων ξεκινούν οι αρχές της περιφέρειας, με στόχο την αποτίμηση και την αποκατάστασή τους. Στην περιοχή βρίσκεται και κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για να καταγραφούν οι ζημιές σε αγροτική παραγωγή και ζωικό κεφάλαιο. Η περιοχή είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Τρίτη.
Την καταγραφή των ζημιών από το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Κίσσαμο των Χανίων ξεκινούν οι αρχές της περιφέρειας, με στόχο την αποτίμηση και την αποκατάστασή τους.
Στην περιοχή βρίσκεται και κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για να καταγραφούν οι ζημιές σε αγροτική παραγωγή και ζωικό κεφάλαιο. Η περιοχή είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Τρίτη.
Τις πληγείσες περιοχές επισκέπτεται ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, με σκοπό την αποτίμηση και την καταγραφή των ζημιών.
Επίσης, σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Κισσάμου, ο αντιπεριφερειάρχης θα στείλει αίτημα στο υπουργείο Εργασίας για αποζημίωση των κατοίκων της περιοχής των οποίων οι οικοσκευές έχουν υποστεί ζημιές.
Παράλληλα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Βουλγαράκης, μετά την καταγραφή των ζημιών σε υποδομές και δίκτυα θα ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την αποκατάστασή τους.
Σε όλο τον δήμο Κισσάμου παραμένουν κλειστά τα σχολεία, όπως και οι παιδικοί σταθμοί. Σταδιακά αποκαθίσταται και η κυκλοφορία σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου όπου υπήρχαν προβλήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»
- Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Γάλλων βλέπει τις ΗΠΑ του Τραμπ ως στρατιωτική απειλή για τη χώρα
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Α’)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442