Νίκες για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Νηρέα, αναβολή στην Κέρκυρα
Διαδικαστικού χαρακτήρα αποδείχθηκε -όπως αναμενόταν άλλωστε- η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας, στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη με 17-2 και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΑΝΟΓ γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμα ματς, στα οποία πάντως έχει αντιμετωπίσει ανώτερους αντιπάλους. Αναβλήθηκε το Κέρκυρα - Πανιώνιος, αφού η αποστολή των κυανέρυθρων δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Διαδικαστικού χαρακτήρα αποδείχθηκε -όπως αναμενόταν άλλωστε- η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας, στο κολυμβητήριο του Πειραιά.
Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη με 17-2 και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΑΝΟΓ γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμα ματς, στα οποία πάντως έχει αντιμετωπίσει ανώτερους αντιπάλους.
Το απόλυτο νικών στην Α1 των ανδρών ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 14-7 του Εθνικού στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. Οι «πράσινοι» αιφνιδιάστηκαν στην πρώτη περίοδο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-2, αλλά στη συνέχεια έφεραν το ματς στα μέτρα τους και το «καθάρισαν» στο τρίτο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 6-2.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του Αργοστολίου με 15-6 στο κολυμβητήριο της Καβάλας και παραμένει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα της Κεφαλονιάς δεν μπόρεσε και πάλι να φανεί ανταγωνιστική και γνώρισε την τρίτη ήττα της σε ισάριθμα ματς («χρωστάει» το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη).
Στο μεταξύ, η αδυναμία της αποστολής του Πανιωνίου να φτάσει στην Κέρκυρα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης του τοπικού ΝΑΟΚ με τους «κυανέρυθρους», που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι του Σαββάτου. Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή των Νεοσμυρνιωτών δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο «Νησί των Φαιάκων» και επέστρεψε στην Αθήνα. Καιρού επιτρέποντος, ο αγώνας θα γίνει αύριο.