«Ανασφάλλω» revised: Μια παράσταση για την αναγνώριση του εαυτού μας
Μια ανανεωμένη επανεκτέλεση του έργου «Ανασφάλλω» παρουσιάζουν το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και η ομάδα χορού Load στις 3, 4 και 10 Νοεμβρίου. Η παράσταση καταπιάνεται με υπαρξιακά ζητήματα όπως: η απόρριψη, η προσωπική ανεπάρκεια, η επιβεβαίωση και η αναγνώριση του εαυτού μας μέσα από τα μάτια των άλλων και όλα αυτά μέσα από το πρίσμα κοινωνικών αναταραχών. Επτά προσωπικότητες τολμούν να απογυμνωθούν μπροστά στον «καθρέφτη» τους και μετουσιώνουν τις ανθρώπινες αδυναμίες τους σε έκφραση και κίνηση.
Μια ανανεωμένη επανεκτέλεση του έργου «Ανασφάλλω» παρουσιάζουν το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και η ομάδα χορού Load στις 3, 4 και 10 Νοεμβρίου.
Ο στόχος του «Ανασφάλλω» revised είναι να αφυπνίσει υποσυνείδητα τον θεατή αναγνωρίζοντας την έννοια της ανασφάλειας μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον και τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Η παράσταση καταπιάνεται με καίρια υπαρξιακά ζητήματα όπως: η απόρριψη, η προσωπική ανεπάρκεια, η επιβεβαίωση και η αναγνώριση του εαυτού μας μέσα από τα μάτια των άλλων και όλα αυτά μέσα από το πρίσμα των κοινωνικών αναταραχών.
Επτά προσωπικότητες τολμούν να απογυμνωθούν μπροστά στον «καθρέφτη» τους, αποδέχονται τον πραγματικό τους εαυτό και μετουσιώνουν τις ανθρώπινες αδυναμίες τους σε έκφραση και κίνηση.