Παρά το γεγονός ότι οι διαιτητές Γκόντας, Μητσόπουλος και Ανδρικόπουλος είχαν καλή απόδοση στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α1, Άρης – ΠΑΟΚ, δεν γλίτωσαν την τιμωρία. Κι αυτό γιατί ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, Σπύρος Γκόντας, δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι χτυπήθηκε στο κεφάλι ένας παίκτης του ΠΑΟΚ από αναπτήρα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα, έγραψε ότι ο αναπτήρας έπεσε στο παρκέ, τη στιγμή που η έκθεση της αστυνομίας ανέφερε τον τραυματισμό του αθλητή.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στα… κάγκελα με την Παρτιζάν, η σχέση του με τον κόσμο της ομάδας είναι στα χειρότερα της και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν – Ποια είναι τα δεδομένα για το συμβόλαιο του.
Νέα αποθέωση για τον Μπάμπη Κωστούλα από τον προπονητή του στη Μπράιτον, Φάμπιαν Χιρτσέλερ, με τον Γερμανό τεχνικό να εκθειάζει την πρόοδο του νεαρού φορ τους τελευταίους μήνες.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την αναμέτρηση Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.