Tην 1η Οκτωβρίου του 2013 το εστιατόριο Κona Kai του πολυτελούς ξενοδοχείουAthens Ledra Marriott άνοιξε για τη χειμερινή περίοδο 2013-2014, γιορτάζοντας παράλληλα το ορόσημο των 30 χρόνων λειτουργίας του. Το εστιατόριο Kona Kai & Teppanyaki, στα χρόνια που πέρασαν, πρωταγωνίστησε προσφέροντας στους Αθηναίους μια μοναδική ποικιλία πολυνησιακών και ασιατικών γεύσεων, καθώς και το ξεχωριστό είδος […]
Tην 1η Οκτωβρίου του 2013 το εστιατόριο Κona Kai του πολυτελούς ξενοδοχείουAthens Ledra Marriottάνοιξε για τη χειμερινή περίοδο 2013-2014, γιορτάζοντας παράλληλα το ορόσημο των 30 χρόνων λειτουργίας του.
Το εστιατόριο Kona Kai & Teppanyaki, στα χρόνια που πέρασαν, πρωταγωνίστησε προσφέροντας στους Αθηναίους μια μοναδική ποικιλία πολυνησιακών και ασιατικών γεύσεων, καθώς και το ξεχωριστό είδος μαγειρέματος γνωστό ως «ιαπωνικό Teppanyaki». Με τα χρόνια, οι λάτρεις της εκλεκτής ασιατικής γκουρμέ κουζίνας, μεταξύ αυτών διασημότητες, πολιτικοί και επιχειρηματίες, έχουν αγκαλιάσει το Kona Kai κάνοντάς το ένα εξωτικό καταφύγιο.
Έπειτα από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα, το Kona Kai άνοιξε εκ νέου, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια παρουσίας του στην Αθήνα και προσφέροντας ένα νέο μενού που περιλαμβάνει και πολλά απ’ τα παλιά αγαπημένα πιάτα, νέα εξωτικά κοκτέιλ και μια ανανεωμένη λίστα κρασιών. Το μενού περιλαμβάνει, επίσης, μια ευρεία επιλογή από σούσι, πολυνησιακά εδέσματα και επιλογές πιάτων από το Teppenyaki. Το Bali Lounge προσφέρει μια ποικιλία από εξωτικά κοκτέιλ, μεταξύ αυτών Mai Τai και Pinacoladas.
Οι καθρέφτες, τα τρεχούμενα νερά, τα τοτέμ με τους θεούς των ιθαγενών της Πολυνησίας και οι φωτογραφίες εξωτικών τοπίων δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα, που συνοδεύεται από μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Το νέο μενού περιλαμβάνει και παλιά λατρεμένα πιάτα «Old Time Classics». Μερικές επιλογές κλασικών εδεσμάτων είναι τα «Won-Ton shrimps» και «Teriyaki Beef». Στα κοκτέιλ, το Mai Tai είναι σήμα κατατεθέν πάνω από 30 χρόνια, ενώ έχουν γίνει προσθήκες όπως τα «Tom-yam» και «Princess Monoke».
Εκλεκτές επιλογές από τοπικά και διεθνή κρασιά έχουν προστεθεί στη νέα λίστα κρασιών, για να συνδυαστούν με τα κλασικά αγαπημένα πιάτα και τις νέες γαστρονομικές επιλογές. Το ιαπωνικό Teppanyaki και οι επιλογές από σούσι συνδυάζονται αρμονικά με το εξωτικό περιβάλλον.
Μενού ειδικά διαμορφωμένα για εσάς μπορεί να προταθούν για τις ομαδικές σας συγκεντρώσεις. Το εστιατόριο προσφέρει εκπτωτικά μενού και «Happy hour» με επιλογές από εξωτικά κοκτέιλ.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.