Δρομέας προσπάθησε να δώσει ούρα με… ψεύτικο πέος
Στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της CONI παραπέμφθηκε ο Ιταλός δρομέας, Ντέβις Λικιάρντι, ο οποίος κλήθηκε να δώσει δείγμα για έλεγχο ντόπινγκ, αλλά προσπάθησε να το κάνει με τη χρήση ψεύτικου... πέους.
Στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της CONI παραπέμφθηκε ο Ιταλός δρομέας, Ντέβις Λικιάρντι, ο οποίος κλήθηκε να δώσει δείγμα για έλεγχο ντόπινγκ, αλλά προσπάθησε να το κάνει με τη χρήση ψεύτικου… πέους.
Μετά το τέλος του αγώνα 10 χλμ επί δημοσίας οδού που έγινε στην πόλη Μολφέτα της Πούλια για το εθνικό πρωτάθλημα ο Ιταλός αθλητής προσπάθησε να ξεγελάσει, αλλά χωρίς επιτυχία το ελεγκτή, όταν του ζήτησε να μείνει μόνος για να δώσει το δείγμα.
«Όχι, θέλω να μείνω μαζί σας, όπως απαιτείται από τους κανόνες» του απάντησε ο ελεγκτής, ο οποίος υποψιάστηκε το αθλητή και αποκάλυψε την απάτη που ήθελε να κάνει. Ο 27χρονος Λικιάρντι κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442