Ξεκινούν οι εργασίες της κινεζικής ΖΤΕ για τη δημιουργία εφοδιαστικού κέντρου
Eντός του τελευταίου τριμήνου του 2013 αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας (logistic center ) στον Πειραιά από την κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ZTE.
ντός του τελευταίου τριμήνου του έτους υπολογίζεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας (logistic center ) που θα κατασκευάσει στον Πειραιά η κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ZTE.
Αυτό πρόεκυψε από τη συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της εταιρείας τηλεπικοινωνιών και δικτύων, Τσανγκ Ξιαο Γουέι με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο πλευρών κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα, αποτελεί προπαρασκευαστική συνάντηση ενόψει της επίσκεψης την οποία θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα στις 10 Οκτωβρίου ο παγκόσμιος πρόεδρος εταιρείας ΖΤΕ Σι Λιρόνγκ, ο οποίος και θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Η κινεζική εταιρεία -η 4η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως- σχεδιάζει να πραγματοποιήσει και άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα, όπως η δημιουργία ενός Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης, καθώς και παραγωγική μονάδα η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Αγοράς.
Περισσότερα στοιχεία για τις επενδύσεις που σχεδιάζονται αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΖΤΕ τον προσεχή Οκτώβριο.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.