Να επιστρέψει στην ομάδα και να αρχίσει κανονικά τις προπονήσεις ζήτησε από την διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός που έχει να προπονηθεί με τους Ερυθρόλευκους από την περασμένη σεζόν, δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Πάντως, η διοίκηση των Ερυθρολεύκων επιθυμεί την πώληση του παίκτη, ο οποίος δεν επέδειξε και την καλύτερη συμπεριφορά, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τα γραφεία της ΠΑΕ.
Να επιστρέψει στην ομάδα και να αρχίσει κανονικά τις προπονήσεις ζήτησε από την διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ράφικ Τζιμπούρ.
Ο Αλγερινός επιθετικός που έχει να προπονηθεί με τους Ερυθρόλευκους από την περασμένη σεζόν, δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της.
Στην τελευταία επικοινωνία που είχε με την ΠΑΕ ζήτησε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού: «Αν με θέλετε εγώ μένω κανονικά στην ομάδα και ξεκινάω αμέσως προπονήσεις», ήταν τα λόγια του Τζιμπούρ σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Πάντως, η διοίκηση των Ερυθρολεύκων επιθυμεί την πώληση του παίκτη, ο οποίος δεν επέδειξε και την καλύτερη συμπεριφορά, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τα γραφεία της ΠΑΕ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.