Πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σάο Πάολο για την απόκτηση του Λουίς Φαμπιάνο κατέθεσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία. Ο 31χρονος επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, όπως και η διοίκηση, η οποία έχει ως αρχή της ότι όλοι είναι προς πώληση στην κατάλληλη τιμή.
Πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σάο Πάολο για την απόκτηση του Λουίς Φαμπιάνο κατέθεσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία. Ο 31χρονος επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, όπως και η διοίκηση, η οποία έχει ως αρχή της ότι όλοι είναι προς πώληση στην κατάλληλη τιμή.
Η Diario do Litoral αναφέρει:
«Ο Λουίς Φαμπιάνο δέχτηκε πρόταση που τον εξέπληξε και σκέφτεται να φύγει. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα πρόσφερε 5 εκατ. ευρώ και υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, από τη στιγμή που η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και ο παίκτης συναινεί στην πώλησή του».
«Το θέμα αντιμετωπίζεται με μυστικότητα, αλλά εξελίξεις θα υπάρχουν στα τέλη του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών», προσθέτει το δημοσίευμα που προσθέτει ότι η Γαλατάσαραϊ και μία ομάδα της Ουκρανίας ενδιαφέρονται επίσης για τον Βραζιλιάνο.
«Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα για να μη χαλάσω τις συζητήσεις. Δεν είναι ώρα να πούμε τίποτα», τόνισε ο μάνατζερ του Φαμπιάνο, Ζοσέ Φουέντες.
Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο Ολυμπιακός προσφέρει τα καλύτερα χρήματα στη Σάο Πάουλο και στον ποδοσφαιριστή: «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην ομάδα μας που δεν είναι προς διαπραγμάτευση η πώλησή του.
» Αν κάποιος θέλει να φύγει και η πρόταση ικανοποιεί όλες τις πλευρές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εγώ πάντως θα ήθελα να μείνει», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ανταλμπέρτο Μπαπτίστα.
Ο Λουίς Φαμπιάνο έχει αγωνιστεί στην Πόρτο αλλά έγινε κυρίως γνωστός για το πέρασμα του από την Σεβίλλη, φέτος επέστρεψε στην Βραζιλία όπου σε 8 συμμετοχές έχει 7 γκολ.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η Εθνική U21 ηττήθηκε 2-0 από τη Γερμανία, έχασε την πρωτιά (προς παρόν) και την ισοβαθμία στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, αλλά διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Euro.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και θα λείψει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι έξι αγώνες που χάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας