Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπερτομέου
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρόεδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.
Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρόεδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.
Στη Βαρκελώνη, οι δύο άντρες μίλησαν για θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές και έγινε μία προσπάθεια για αναθέρμανση των σχέσεων ύστερα από όσα έγιναν τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο κ. Μπερτομέου συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως κάνει κατά τη διάρκεια της σεζόν, με οποιονδήποτε άλλο ισχυρό άντρα των ευρωπαϊκών ομάδων. Προς το παρόν πάντως δεν έχει διαρρεύσει αναλυτικά το περιοχεόνενο της συζήτησης.
Άγνωστο παραμένει αν θα προκύψει μείωση της τιμωρίας των «πράσινων» (3+1 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 300 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο), πάντως το βέβαιο είναι πως έγινε το πρώτο βήμα για να πέσουν οι τόνοι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας