Στις 11 Ιουνίου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΕΠΟ
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει δύο ποδοσφαιρικές ενώσεις κατά της ΕΠΟ θα γίνει στις 11 Ιουνίου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ζήτησαν να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καταγγέλλοντας σειρά παραβάσεων.
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει δύο ποδοσφαιρικές ενώσεις κατά της ΕΠΟ θα γίνει στις 11 Ιουνίου.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ζήτησαν να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καταγγέλλοντας σειρά παραβάσεων.
Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενημέρωσε το ΔΣ της ΕΠΟ για τον κίνδυνο να αποκλειστεί η Εθνική ομάδα και οι ελληνικοί σύλλογοι από τις διεθνείς διοργανώσεις λόγω των ασφαλιστικών μέτρων της αντιπολίτευσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μπάμπης Κωστούλας συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα (pic)
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- Ξεκινούν τα play offs στην Α1 Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό
- Κρίσιμο παιχνίδι στη Super League 2: Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Καλαμάτα – Τα δεδομένα για την άνοδο
- Live η «μάχη» του Πετρούνια στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μπακού
- Οριακή ανάκαμψη για την Μπαρτσελόνα: Αυξάνει κατά 81 εκατ. ευρώ το μισθολογικό της όριο
- Η Premier League κρίνεται όλο και περισσότερο στις στατικές φάσεις
- Επιστροφή στην GBL με την 20η αγωνιστική: Ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Προμηθέας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442