Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Chef στον Αέρα», από 1/4 έως 5/4 ΣΚΑΙ

«Chef στον Αέρα», από 1/4 έως 5/4 ΣΚΑΙ

Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις. Με την Ελένη Ψυχούλη, καθημερινά 17.50 ΣΚΑΙ Tη Δευτέρα 1 Απριλίου μαγειρεύουν συνταγές με παλιά υλικά που […]

Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις. Με την Ελένη Ψυχούλη, καθημερινά 17.50 ΣΚΑΙ
Tη Δευτέρα 1 Απριλίου
μαγειρεύουν συνταγές με παλιά υλικά που ξαναμπαίνουν στην ελληνική κουζίνα: ο Chef Χρυσόστομος Κοντοκώστας χρησιμοποιεί χαρουπάλευρο για να φτιάξει λαχταριστούς μπαμπάδες και μοσχοσίταρο για να αρωματίσει ένα τρυφερό χοιρινό! Η πρότασή του για σαλάτα είναι μια πρωτότυπη εκδοχή της πολίτικης!

Την Τρίτη 2 Απριλίου
μαγειρεύουν με έμπνευση από την Ισπανία: ο Chef Δημήτρης Κοντόπουλος φτιάχνει αβγό ποσέ με προσούτο και κρέμα λαχανικών και σαλάτα με κρέμα παρμεζάνας και μαριναρισμένα ψάρια. Ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει σοκολατένια τσούρος -ένα ισπανικό γλύκισμα- και τα συνοδεύει με σάλτσα καφέ.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου
φτιάχνουν γλυκά με εσπεριδοειδή! Η Μαργαρίτα Πασχάλη με τους δύο συνεργάτες της δείχνουν τη συνταγή για ένα κέικ εσπεριδοειδών με εύκολο γλάσο και αφράτα πορτοκαλένια μπισκότα, ιδανικά για σερβίρισμα με παγωτό! Η Ελένη μαγειρεύει στην παρέα πουγκάκια με κεφτεδάκια, ντομάτα και φέτα!

Την Πέμπτη 4 Απριλίου
φτιάχνουν θαλασσινά σε πρωτότυπες συνταγές: οι Chef Ανδρέας Λαγός και Γιώργος Μανούσος φτιάχνουν κριθαρότο με καλαμάρι, μια χορταστική ρεβιθάδα με γαρίδες και σπαγγέτι με μελιτζάνα και κολοκυθάκι!

Την Παρασκευή 5 Απριλίου
φτιάχνουν συνταγές από το βουνό και τη θάλασσα με δύο καλεσμένους από το Πήλιο: ο Γιάννης Ντόβας ετοιμάζει γαύρο λεμονάτο στο τηγάνι και η Μαρία Στάμου, από τον γυναικείο Συνεταιρισμό Ζαγοράς, φτιάχνει εύκολα μηλοπιτάκια. Ο Ανδρέας Λαγός προτείνει μια νηστίσιμη, πεντανόστιμη συνταγή με χόρτα γιαχνί σε σάλτσα ταραμά!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο