Απώλεια για Εργοτέλη, πλησίασε στον ένα βαθμό ο Απόλλων
Στη... λευκή ισοπαλία συμβιβάστηκε ο πρωτοπόρος της Β' Εθνικής, Εργοτέλης, υποδεχόμενος την Καλλονή, στην Κρήτη για την 28η αγωνιστική. Σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του, 2-0, επί του Πιερικού, ο Απόλλων Σμύρνης πλησίασε στον έναν βαθμό τον Εργοτέλη. «Διπλό» πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου με 1-0, επί της Αναγέννησης Επανομής και βρίσκεται πλέον σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο, έχοντας πάντως έναν αγώνα περισσότερο.
Στη… λευκή ισοπαλία συμβιβάστηκε ο πρωτοπόρος της Β’ Εθνικής, Εργοτέλης, υποδεχόμενος την Καλλονή, στην Κρήτη για την 28η αγωνιστική. Σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του, 2-0, επί του Πιερικού, ο Απόλλων Σμύρνης πλησίασε στον έναν βαθμό τον Εργοτέλη.
«Διπλό» πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου με 1-0, επί της Αναγέννησης Επανομής και βρίσκεται πλέον σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο, έχοντας πάντως έναν αγώνα περισσότερο.
Στη Λάρισα, η ΑΕΛ απώλεσε βαθμούς κόντρα στην Παναχαϊκή, 1-1, ενώ στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης οδήγησε τη νέα ομάδα του σε θετικό αποτέλεσμα, 2-0, επί του Βύζαντα Μεγάρων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι περιγραφές των αγώνων από το flnews: