Με Σο και Φιγκερόα, αλλά και… εκπλήξεις η αποστολή για ΑΕΚ
Ο Χαμπίμπ Σο προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. «Μέσα» και ο Φιγκερόα, αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Αντίθετα, ο Φάμπρι είδε για μία ακόμα φορά τους Χουχούμη και Τοτσε να συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.
Ο Χαμπίμπ Σο προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. «Μέσα» και ο Φιγκερόα, αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Αντίθετα, ο Φάμπρι είδε για μία ακόμα φορά τους Χουχούμη και Τοτσε να συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.
Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός έδωσε μεγαλύτερο βάρος στην τακτική και τα τελειώματα των φάσεων. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και δίτερμα.
Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της αποστολής ο Φάμπρι επέλεξε να πάρει μαζί του 19 παίκτες ανάμεσα στους οποίους είναι και οι Χαμπίμπ Σο και Λουτσιάνο Φιγκερόα.
Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι έμειναν εκτός, πέραν των τραυματιών Τοτσέ, Βελάσκες και Χουχούμη, αλλά και του αδειούχου Κουίνσι, οι Καπίνο και Καζιγιάμα μαζί με τους νεαρούς Ταμπάκη, Ντίνα, Αποστολόπουλο, Φουρλάνο, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας