Η Alfa Romeo UK αποφάσισε να συνοδεύσει το λανσάρισμα της Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde SBK, μιας εξαιρετικά περιορισμένης έκδοσης του ιταλικού μοντέλου που δημιουργήθηκε για την εμπλοκή της φίρμας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, με ένα stunt, ανάλογο του χαρακτήρα του μοντέλου.
Κάπως έτσι, ο οδηγός Paul Swift στο τιμόνι του ιταλικού μοντέλου και ο αναβάτης Chris Stalker, πρωταθλητής Superbike οδηγώντας μια Kawasaki ZX-10R Ninja Superbike, συναντήθηκαν στην πίστα του Silverstone με στόχο να δώσουν μια άλλη σημασία στην έννοια… «προσπέραση από την εσωτερική».
Σε μια επίδειξη δεξιοτεχνίας ο P.Swift, με τη βοήθεια μιας ράμπας, ισορροπεί την MiTo στους δύο τροχούς με τον Βρετανό αναβάτη να την προσπερνά, περνώντας ουσιαστικά «κάτω» απο το αυτοκίνητο.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.