Μηδενισμός στον Τύρναβο και ανακατατάξεις στη βαθμολογία του 2ου ομίλου
Με μηδενισμό και πρόστιμο 4.000 ευρώ πλήρωσε η ΠΑΕ Τύρναβος την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Κακαβίτση στον αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας (Football League 2).
Με μηδενισμό και πρόστιμο 4.000 ευρώ πλήρωσε η ΠΑΕ Τύρναβος την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Κακαβίτση στον αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (Football League 2).
Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής δέχθηκε σήμερα την ένσταση του καρδιτσιώτικου συλλόγου κατά του Τυρνάβου και κατοχύρωσε τον αγώνα υπέρ της πρώτης με τέρματα 3-0 (σ.σ. ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1). Επιπλέον υπέβαλε πρόστιμο στην ΠΑΕ Τύρναβος, ενώ διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ο Κακαβίτσης, σύμφωνα με την ένσταση, ήταν τιμωρημένος από την περσινή περίοδο που αγωνιζόταν στον Αμπελωνιακό, για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Μετά τη σημερινή απόφαση της ΕΕΠ Β’ & Γ’ Εθνικής κατηγορίας που κατακυρώνει το ματς του Τύρναβου με την Αναγέννηση Καρδίτσας υπέρ της δεύτερης, τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και η νέα βαθμολογική κατάσταση στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ αγωνιστικές διαμορφώθηκε ως εξής:
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.