Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι (;) συμπτωματική
Κατεδαφίστηκε κατά λάθος πύργος του 18ου αιώνα στο Μπορντό της Γαλλίας
Συγγνώμη λάθος... Άδοξο τέλος είχε μία έπαυλη 13.000 τμ στο Μπορντό της Γαλλίας που ανήκει σε Ρώσο επιχειρηματία, η οποία κατεδαφίστηκε κατά λάθος από εργολάβους που παρερμήνευσαν την εντολή του ιδιοκτήτη να ανακαινίσουν τον εκπληκτικό Chateau de Bellevue. Ο πύργος ισοπεδώθηκε, ενώ άθικτο έμεινε το παρακείμενο εξωτερικό κτίσμα που κανονικά έπρεπε να κατεδαφιστεί.
Συγγνώμη λάθος… Άδοξο τέλος είχε μία έπαυλη 13.000 τμ στο Μπορντό της Γαλλίας που ανήκει σε Ρώσο επιχειρηματία, η οποία κατεδαφίστηκε κατά λάθος από εργολάβους που παρερμήνευσαν την εντολή του ιδιοκτήτη να ανακαινίσουν τον εκπληκτικό Chateau de Bellevue και τον ισοπέδωσαν.
Ο ιδιοκτήτης Ντμίτρι Στρόσκιν δήλωσε σοκαρισμένος αναφέροντας πως απλώς είχε ζητήσει από την κατασκευαστική εταιρεία να κατεδαφίσει ένα παρακείμενο εξωτερικό κτίσμα. Εξοργισμένες είναι και οι τοπικές δημοτικές Αρχές για τα συντρίμμια που βρίσκονται σήμερα στη θέση του υπέροχου πύργου.
Ο Στρόσκιν δηλώνει, πάντως, αποφασισμένος να ξαναχτίσει την έπαυλη για να αποκτήσει τη δόξα του παρελθόντος.
Η εκπληκτική έπαυλη βρισκόταν σε ένα αμπελώνα, όπου σήμερα στέκεται όρθιο μόνο το εξωτερικό κτίσμα που κανονικά θα έπρεπε να κατεδαφιστεί.