Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά
Σε επιφυλακή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις στον Πειραιά, όπου από τη 1 το μεσημέρι βρίσκεται σε εξέλιξη αντιρατσιστικό συλλαλητήριο. Οι συγκεντρωθέντες θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Πασαλιμάνι και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην πλατεία Κοραή.
Σε επιφυλακή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις στον Πειραιά, όπου από τη 1 το μεσημέρι βρίσκεται σε εξέλιξη αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.
Το συλλαλητήριο που γίνεται στην πλατεία Κοραή είναι μια πρωτοβουλία της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά, της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Σε δελτίο Τύπου τα μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Πειραιά καταγγέλλουν επίθεση από οργανωμένη ομάδα στις 15 Σεπτεμβρίου, μετά το τέλος της προγραμματισμένης παρέμβασης που πραγματοποίησαν στους δρόμους γύρω από την πλατεία Κοραή με στόχο να απομονωθούν οι ρατσιστικές επιθέσεις.
Οι συγκεντρωθέντες θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Πασαλιμάνι και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην πλατεία Κοραή.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.