«Πλάκα» Μπέκαμ σε Βρετανούς πολίτες εν όψει «Λονδίνου 2012»
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου έχουν μπει για τα καλά στη ζωή του Βρετανών, όμως, τόσο η Ολυμπιακή Επιτροπή, όσο και οι μεγάλες εταιρίες που σπονσοράρουν το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, συνεχίζουν τα events με στόχο την καλύτερη δυνατή προώθηση των Αγώνων. Έτσι, οι πελάτες ενός καταστήματος αθλητικών ειδών στο εμπορικό κέντρο Westfield Stratford City, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν ξαφνικά πεταγόταν μπροστά τους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, κάνοντάς τους πλάκα!
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου έχουν μπει για τα καλά στη ζωή του Βρετανών, όμως, τόσο η Ολυμπιακή Επιτροπή, όσο και οι μεγάλες εταιρίες που σπονσοράρουν το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, συνεχίζουν τα events με στόχο την καλύτερη δυνατή προώθηση των Αγώνων.
Έτσι, οι πελάτες ενός καταστήματος αθλητικών ειδών στο εμπορικό κέντρο Westfield Stratford City, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν ξαφνικά πεταγόταν μπροστά τους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, κάνοντάς τους πλάκα!
Οι πελάτες εντελώς ανυποψίαστοι έμπαιναν στο κατάστημα αθλητικών ειδών και φωτογραφίζονταν δωρεάν για την καμπάνια «takethestage», ώσπου στο χώρο έμπαινε ξαφνικά ο Μπέκαμ και εκεί άρχιζαν οι… υστερίες.
Μάλιστα κάποιες κυρίες δεν άντεξαν και αφού τον φίλησαν δεν έχασαν την ευκαιρία να του κάνουν σχόλια τύπου «είσαι πανέμορφος», «είσαι φανταστικός», «τρέμω, χρειάζομαι αέρα…».
Οι κάμερες κατέγραψαν ορισμένες από τις αντιδράσεις τους και παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο, ενώ, ίσως η κορυφαία στιγμή ήταν όταν ένας «πιτσιρικάς» που φωτογραφιζόταν με τη μητέρα του είδε τον Μπέκαμ και ξέσπασε σε κλάματα με τον Μπέκαμ να ξαφνιάζεται και ίδιος και να τον αγκαλιάσει για να τον παρηγορήσει. Στο τέλος, τα «ζουμιά» πήραν και μαμά του μικρού, αφού δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους!
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας