Εξαγωγικό Συνέδριο υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών
H Ethos Media με την συνεργασία της Ενώσεως Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνουν το 2ο εξαγωγικό συνέδριο με τίτλο «Εξαγωγές: Εφαλτήριο ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση». Το εφετινό συνέδριο έχει στόχο να προσφέρει πρακτικά και χρήσιμα εργαλεία στους Έλληνες εξαγωγείς τα οποία θα […]
H Ethos Media με την συνεργασία της Ενώσεως Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνουν το 2ο εξαγωγικό συνέδριο με τίτλο «Εξαγωγές: Εφαλτήριο ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση».
Το εφετινό συνέδριο έχει στόχο να προσφέρει πρακτικά και χρήσιμα εργαλεία στους Έλληνες εξαγωγείς τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση και την προώθηση της εξαγωγικής δραστηριότητας.
Επίσης, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κλάδους των τροφίμων, του φαρμάκου και της πληροφορικής, οι οποίοι παρουσιάζουν ιδιαίτερο εξαγωγικό ενδιαφέρον.
Επίσημος ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο επί κεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της ΕΕ για την Ελλάδα κ. Χόρστ Ράϊχενμπαχ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας