Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Παγώνει ο κυβερνητικός σχεδιασμός μετά το πρόβλημα υγείας του πρωθυπουργού

Παγώνει ο κυβερνητικός σχεδιασμός μετά το πρόβλημα υγείας του πρωθυπουργού

Αναβολή για τουλάχιστον δύο ημέρες παίρνει η συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Η συζήτηση επρόκειτο να ξεκινήσει το Σάββατο, ωστόσο αναμένεται να μετατεθεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα, Δευτέρα, αλλά θα παραμείνει σε κατ' οίκον νοσηλεία για μία εβδομάδα, πρόκειται να έχει συσκέψεις με τους συνεργάτες στην οικεία του, ενώ το απόγευμα θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπαράκ Ομπάμα, εν όψει της Συνόδου Κορυφής.

Αναβολή για τουλάχιστον δύο ημέρες παίρνει η συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η συζήτηση επρόκειτο να ξεκινήσει το Σάββατο, ωστόσο αναμένεται να μετατεθεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Επίσης, σύμφωνα με Τα Νέα, με νέο χρονοδιάγραμμα θα κινηθούν και οι περισσότεροι υπουργοί, προεξάρχοντος του οικονομικού επιτελείου, λόγω της ασθένειας του Βασίλη Ράπανου.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο σήμερα, Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα, αλλά θα παραμείνει σε κατ’ οίκον νοσηλεία για μία εβδομάδα.

Για τον λόγο αυτό όλες οι συσκέψεις με τους στενούς συνεργάτες του θα πραγματοποιηθούν στην οικεία του στην Κηφισιά. Επίσης, εν όψει της Συνόδου Κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με ξένους ηγέτες.

Στις 18:50 ο Αντ.Σαμαράς θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ενώ ή σήμερα, Δευτέρα, ή την Τρίτη θα συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι και τον επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο πρωθυπουργός θα επισημάνει την ανάγκη να υπάρξουν κατ΄ιδίαν συναντήσεις αμέσως μόλις αναρρώσει.

Όσον αφορά στο θέμα της επίσκεψης της τρόικας στην Αθήνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε στον Βήμα 99,5 ότι η ακριβής ημερομηνία της επιστροφής του κλιμακίου δεν έχει οριστεί. Ο κ. Κεδίκογλου εκτίμησε όμως ότι την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη ο πρωθυπουργός θα είναι σε θέση να τους δεχθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο