Τα υπουργεία Άμυνας και Αγροτικής Ανάπτυξης επισκέφθηκε ο Πάνος Καμμένος
Την εμπιστοσύνη του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ζήτησε από την Πολιτεία «να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα της αξιοπρέπεια των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του στρατεύματος». Στη συνέχεια βρέθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, από όπου κάλεσε την κυβέρνηση να προστατέψει την Atebank.
Την εμπιστοσύνη του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ζήτησε από την Πολιτεία «να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα της αξιοπρέπεια των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του στρατεύματος».
Ζήτησε, επίσης, την επαναφορά της 12μηνης θητείας και την ενίσχυση των μονάδων με 10.000 Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ) καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα δημιουργηθούν προβλήματα στη στελέχωση των στρατοπέδων, όπως είπε.
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι δεν είναι δυνατό να επιτρέψουμε σε κανένα να ορίζει τους προϋπολογισμούς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ζητώντας «η εθνική άμυνα να μείνει μακριά από τα σχέδια των τοκογλύφων».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε την ανάγκη ανακήρυξης της ΑΟΖ άμεσα, της μονομερούς κατάργησης των μνημονίων και της διασφάλισης της εθνικής κυριαρχίας. Ο κ. Καμμένος ενημερώθηκε από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα θέματα αρμοδιότητάς της.
Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει την Αtebank και κατ’ επέκταση τον αγροτικό κόσμο, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ναπολέοντα Μαραβέγια.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η προσπάθεια να μην ανακεφαλαιοποιηθεί η Αγροτική τράπεζα «και ουσιαστικά να παραδοθεί τόσο η τράπεζα όσο και οι εγγυήσεις που έχει, οδηγεί σε ασφυξία την πρωτογενή παραγωγή στην αγροτική ανάπτυξη και την κτηνοτροφία».
Ο κ. Καμμένος είπε ότι την ώρα που υπάρχει μια τεράστια οικονομική κρίση, η ελπίδα στηρίζεται στην ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής και τόνισε ότι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν πλέον να προμηθευτούν σπόρους, ζωοτροφές και λιπάσματα, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διχασμένη η ακροδεξιά στην Ευρώπη για τον πόλεμο του Τραμπ στο Ιράν
- Η ανάρτηση της Euroleague για το «ερυθρόλευκο» σερί στα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (pic)
- Ρέξαμ – Τσέλσι 2-4: Τα… χρειάστηκαν οι «μπλε», προκρίθηκαν δύσκολο στους «8» του FA Cup
- Λουτράκι: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος για την αιματηρή συμπλοκή με θύμα συνομήλικό του
- Chanel No5 – Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο δημιουργήθηκε από ένα εργαστηριακό λάθος 105 χρόνια πριν
- Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-2: Αντίδραση για τους Βεστφαλούς μετά τη Μπάγερν
- Ιράν: Πολιτική αναταραχή προκάλεσε η συγγνώμη του Πεζεσκιάν από τις γειτονικές χώρες
- Βίντεο από Ισραήλ: Επίθεση Χεζμπολάχ με ρουκέτες – Αναχαιτίσεις από την αεράμυνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442