Τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης, στα σκάφη τύπου Tornado, για 5η συνεχή χρονιά, κατέκτησαν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης!
Το ξεκίνημα των Ελλήνων ιστιοπλόων στη διοργάνωση της Ολλανδίας δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, στην πορεία όμως, βρήκαν τον καλό τους εαυτό και μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα και τελικά τη νίκη.
Εντυπωσιακοί ήταν και οι Νίκος Μαύρος και Αλέξανδρος Ταγαρόπουλος, οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με χρόνο 19.67 στα 18 του χρόνια, ο Αυστραλός σπρίντερ καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 και στέλνει μήνυμα ότι η επόμενη εποχή του στίβου έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.