Εκτός συνέχειας του ισπανικού πρωταθλήματος έμεινε η Μπιλμπάο των τριών Ελλήνων, Φώτη Κατσικάρη, Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Μαυροειδή. Οι Βάσκοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να ισοφαρίσουν τη σειρά των προημιτελικών σε 1-1, αλλά λύγισαν στην παράταση με 90-88 (κανονική διάρκεια 81-81). Η Κάχα έκανε το 2-0 και βρίσκεται στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (1-0)
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).