Motor Oil : Προχωρεί στην εξαγορά του 26,711% της Cyclon.
Η Motor Oil Hellas προχωρεί στην εξαγορά του 26,711% της εταιρείας Cyclon. Σημειώνεται πως ο Όμιλος της Motor Oil Hellas ελέγχει την Coral και την AVIN δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας στην ελληνική αγορά. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Η Motor Oil Hellas προχωρεί στην εξαγορά του 26,711% της εταιρείας Cyclon. Σημειώνεται πως ο Όμιλος της Motor Oil Hellas ελέγχει την Coral και την AVIN δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας στην ελληνική αγορά.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.