Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Ο ΠΑΟΚ είχε Γιάννου και ο ΟΦΗ είχε… δοκάρια

Με τη βοήθεια των επεμβάσεων του Κρέσιτς αλλά και την... εμμονή του Παπουλή να σημαδεύει τα δοκάρια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει νικητής από το «Γεντί Κουλέ» με 2-0 επί του ΟΦΗ. Ο «Δικέφαλος» πήρε το «τρίποντο» χάρη στα δύο τέρματα που πέτυχε ο Γιάννου στο πρώτο ημίχρονο (24' και 38') και ευτύχησε να δει την εστία του να μένει ανέπαφη παρά την αντεπίθεση των Κρητικών στο δεύτερο ημίχρονο με τις πέντε κλασικές ευκαιρίες, δύο εκ των οποίων ήταν δοκάρια.

Με τη βοήθεια των επεμβάσεων του Κρέσιτς αλλά και την… εμμονή του Παπουλή να σημαδεύει τα δοκάρια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει νικητής από το «Γεντί Κουλέ» με 2-0 επί του ΟΦΗ. Ο «Δικέφαλος» πήρε το «τρίποντο» χάρη στα δύο τέρματα που πέτυχε ο Γιάννου στο πρώτο ημίχρονο (24′ και 38′) και ευτύχησε να δει την εστία του να μένει ανέπαφη παρά την αντεπίθεση των Κρητικών στο δεύτερο ημίχρονο με τις πέντε κλασικές ευκαιρίες, δύο εκ των οποίων ήταν δοκάρια.

Με γκολ του Γιάννου, λοιοπόν, ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» σε μια πολύ δύσκολη έδρα και θα αντιμετωπίσει ψυχολογικά ανεβασμένος την Πέμπτη την Ουντινέζε για το Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τους Ιταλούς χωρίς τον Ίβιτς που τραυματίστηκε στους προσαγωγούς.

Στο 24′ από σουτ του Φωτάκη, ο Βεζυρίδης δεν απέκρουσε σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Γιάννου που από πολύ κοντά την έστειλε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο ίδιος παίκτης, πριν τελειώσει το ημίχρονο (38′), έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του με δυνατό σουτ και τη βοήθεια της κόντρας πάνω στον Ταυλαρίδη, αφού η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βεζυρίδη.

Ο ΟΦΗ έπαιξε μανιασμένα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ευτύχησε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, σε κομβικά χρονικά σημεία.

Στο 56′ ο Κρέσιτς έβγαλέ εντυπωσιακά το σουτ του Μπούρμπου, ενώ απίστευτη ευκαιρία χάθηκε στο 57′ με τον Παπουλή να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια τον Χόρχε Λόπεθ να αστοχεί προ κενής εστίας!

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Λόπες, Ταυλαρίδης – Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Κρέσιτς

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο (65′ Βερόν), Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς (72′ Ζορμπάς), Λόπες, Παπουλής, Σίσιτς, Καμπάνταης (46′ Χόρχε Λόπεθ)

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (69′ Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (82′ Μπαλάφας), Λίνο (72′ Νιμανί), Γιάννου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο