Διάστρεμμα ο Κουίνσι, απογοητευμένος ο Φερέιρα
Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε φτάσει στη νίκη και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ήττα των «πρασίνων» από τον Λεβαδειακό. Από την πλευρά του, ο προπονητής Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Εν τω μεταξύ, ο Κουίνσι αποχώρησε από το ματς με διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Ξάνθη θεωρείται πλέον αμφίβολη.
Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε φτάσει στη νίκη και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ήττα των «πρασίνων» από τον Λεβαδειακό.
Ειδικότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε:
««Παίξαμε έναν αγώνα δύσκολο απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος είχε στο νου το να παίξει αμυντικά. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί. Θα έπρεπε να έχουμε νικήσει από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λιγότερο καλά, φανήκαμε επηρεασμένοι και στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ. Εάν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».
Από την πλευρά του, ο προπονητής Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και προσέθεσε:
«Αυτή η νίκη εκτός του βαθμολογικού ενδιαφέροντος θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία. Δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μας έκανε ευκαιρίες. Ξέραμε ότι όσο περνάει ο χρόνος θα ρίσκαρε και θα βρίσκαμε χώρους. Από εδώ και πέρα παίζουμε και πάλι Τετάρτη-Κυριακή και θα χρειαστεί να έχουμε ένα πολύ καλό ροτέισον για να πάρουμε τα παιχνίδια που θα έχουμε μπροστά μας και να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της άμυνας».
Αναφορικά με την επιλογή του Μελισσά, ο Παράσχος παραδέχτηκε:
«Σίγουρα χρειάζεται και η τύχη στο ποδόσφαιρο. Θέλαμε μόνο να εξασφαλίσουμε το μηδέν. Και σε κόρνερ και στημένα που θα γίνονταν θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Επειδή μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα ο Βύντρα από τα δεξιά προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι».
Εν τω μεταξύ, ο Κουίνσι αποχώρησε από το ματς με διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Ξάνθη θεωρείται πλέον αμφίβολη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεχνητή Νοημοσύνη και Απασχόληση: Ποιους κλάδους χτυπά πρώτα;
- Ξύπνησες στα άγρια χαράματα; Έξι τρόποι για να σε πάρει πάλι ο ύπνος
- «Καυτός» Ελ Κααμπί: Ο Μαροκινός έχει περισσότερα γκολ από πέντε ομάδες της Super League
- Καιρός: Συννεφιασμένος την Κυριακή με σημάδια βελτίωσης – Πότε και πού αναμένονται βροχές και χιόνια
- Νικολά Σαρκοζί: Μαρτυρία σε fast forward
- Μπρουνέλο Κουτσινέλι: Αστέρες του Χόλιγουντ τίμησαν τον Ιταλό μεγιστάνα της μόδας
- Απόδραση: Η επιστήμη ξέρει με ποιον είναι καλύτερο να πας ένα ταξίδι
- Περισσότερα από 6.000 ιατρικά λάθη κάθε χρόνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)






























































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442