Την ώρα που στην ΑΕΚ διατυμπανίζουν ότι η πρόταση της Έβερτον για τον Κώστα Μανωλά τους καλύπτει και ετοιμάζονται να απαντήσουν θετικά, η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο και ότι ο αμυντικός της Ένωσης δεν βιάζεται για να αποφασίσει για το μέλλον του.
Την ώρα που στην ΑΕΚ διατυμπανίζουν ότι η πρόταση της Έβερτον για τον Κώστα Μανωλά τους καλύπτει και ετοιμάζονται να απαντήσουν θετικά, η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο και ότι ο αμυντικός της Ένωσης δεν βιάζεται για να αποφασίσει για το μέλλον του.
Σύμφωνα με την Ένωση, τα Ζαχαρωτά προσφέρουν στην ΑΕΚ ένα ποσό που αγγίζει τις 500.000 με 600.000 ευρώ (περίπου το 30% αυτού του ποσού θα το πάρει ο Θρασύβουλος) με τη διοίκηση του «δικέφαλου» να την κάνει αποδεκτή με δεδομένο ότι ο παίκτης το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και κατά συνέπεια η ΑΕΚ δεν θα έχει κανένα οικονομικό κέρδος από πιθανή μεταγραφή του τότε.
Η πλευρά της ΑΕΚ υποστηρίζει ότι το θέμα κολλάει στην πλευρά του Μανωλά, ο οποίος έχει μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις, ενώ σκέφτεται παράλληλα ότι το καλοκαίρι θα μπορεί να συνεχίσει όπου θέλει όντας ελεύθερος.
Η διοίκηση της ΑΕΚ διαρρέει ότι η προσφορά στον Μανωλά αφορά 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ. Ο διεθνής στόπερ ωστόσο ζητάει και μπόνους μεταγραφής.
Όλα αυτά σύμφωνα με την ΑΕΚ. Γιατί η πλευρά του Μανωλά δηλώνει άγνοια για όλα τα παραπάνω, εξηγώντας πως ακόμα δεν έχει καμία επίσημη πρόταση στα χέρια της ούτε από την Εβερτον ούτε από τη Βέρντερ Βρέμης όπως κυκλοφόρησε την Τρίτη!
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.