Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την «υποχρέωση» για τους «16» του Κυπέλλου
Με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του (μόνο ο Ζέκα παρέμεινε στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με το ματς της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης) ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο αλλά προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.
Με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του (μόνο ο Ζέκα παρέμεινε στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με το ματς της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης) ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Πράσινοι επικράτησαν 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο αλλά προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.
Σκόρερ του γκολ που έκρινε το παιχνίδι ήταν ο Λουκάς Βύντρα, ο οποίος στο 21′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χάρη Μαυρία και κεφαλιά πάσα του Ματιάς Μπιάρσμιρ, με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 1-0. Εκτοτε οι Πράσινοι μολονότι είχαν την κατοχή της μπάλας δεν κατόρθωσαν να την κυκλοφορήσουν και να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν (σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο άθλιος αγωνιστικός χώρος) τον καλά οργανωμένο Αγροτικό Αστέρα. Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης απείλησε με αντεπιθέσεις αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού Ορέστης Καρνέζης βρέθηκε σε καλή ημέρα αποτρέποντας κάθε κίνδυνο.
Οι Πράσινοι που για ένα ακόμη παιχνίδι δεν είχαν στον πάγκο τους τον προπονητή κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος για προληπτικούς λόγους έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως την λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο δεκαήμερο, έκλεισαν με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και δίχως… περιπέτειες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για το 2011 και πλέον από το πρωί της Τετάρτης θα απολαύσουν την επταήμερη άδεια που τους παραχώρησε ο πορτογάλος τεχνικός. Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Σαμουηλίδης, Πετρίσεβιτς, Καπνίδης (63′ Στεφανίδης).
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Χορηγός θεώρησε ότι μια επιταγή 200.000 δολαρίων θα του εξασφάλισε τουλάχιστον μια... αγκαλιά στη μέση, ωστόσο η Έλενα Ριμπάκινα είχε εντελώς διαφορετική άποψη.
Το κλίμα στη Μονακό παραμένει -όπως φαίνεται- πολύ κακό, με τον Μάικ Τζέιμς να σπρώχνει τον Έλι Οκόμπο μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.
Στον αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε ότι οι ρέφερι δεν είναι έτοιμοι, παρά την άποψη του προέδρου της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, την οποία ο Λανουά αντιμετωπίζει με εκκωφαντική σιωπή. Κατέρρευσε το αφήγημα
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας