Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με πολλά προβλήματα η ΑΕΚ για την «πρωτιά» κόντρα στον ΠΑΣ

Με πολλά προβλήματα η ΑΕΚ για την «πρωτιά» κόντρα στον ΠΑΣ

Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Νίκος Κωστένογλου εν όψει του σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο, όπου η «Ένωση» καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Έλληνας τεχνικός, όπως ήταν φυσικό δεν θέλησε να πιέσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και δεν έκανε δυνατή προπόνηση, ωστόσο έδειξε ξανά τις σκέψεις του για την ενδεκάδα. Γεωργέας: «Κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή…».

Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Νίκος Κωστένογλου εν όψει του σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο, όπου η «Ένωση» καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εννέα απουσίες μετράει ο Έλληνας τεχνικός που «έκοψε» και τον Θοδωρή Μοσχονά από την αποστολή, η οποία απαρτίζεται τελικώς από τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Κοντοέ, Χέλγκασον, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Τσίτα, Ρίκκα, Καράμπελα, Μάκο, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέα, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου, Κλωναρίδη, Φούντα, Τσουκαλά.

Κατά τα άλλα, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Φαμπιάν Βάργκας, ο Παναγιώτης Λαγός και ο Λεονάρντο ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και γυμναστηρίου. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Παντελής Καφές έκαναν ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Κωστένογλου όπως ήταν φυσικό δεν θέλησε να πιέσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και δεν έκανε δυνατή προπόνηση, ωστόσο έδειξε ξανά τις σκέψεις του για το ματς.

Από ότι φάνηκε, λοιπόν, θα ξεκινήσει τους παίκτες που δοκίμασε και χθες στην προπόνηση στα Σπάτα. Σε μια άσκηση για τα στημένα, δεξί μπακ ήταν ο Αργυρίου, αριστερό μπακ ο Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας ο Κοντοές με τον Κάλα. Αμυντικά χαφ ο Μάκος με τον Γεωργέα, δεξί χαφ ο Μπέλεκ, αριστερό χαφ ο Κλωναρίδης και πίσω από τον Σιαλμά ο Χοσέ Κάρλος.

Γεωργέας: «Κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή…»

Η ΑΕΚ είναι πρώτη στην βαθμολογία, αλλά τα προβλήματα είναι μεγάλα και επηρεάζουν την ομάδα. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές βάζουν… πλάτη και τιμούν την φανέλα που φορούν. Ο Νίκος Γεωργέας, ένας από αυτούς, μίλησε στην NOVA για το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ τονίζοντας «Βγάλαμε μια ανακοίνωση γιατί κάτι έπρεπε να κάνουμε κι εμείς για να ξέρει κι ο κόσμος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Κανένας δεν έχει χάσει λεφτά από την ΑΕΚ. Μπορεί όμως και αύριο ο καθένας να βγει και να αναλάβει τις ευθύνες του και δε θα του πει κανείς τίποτα. Λίγο υπομονή θα κάνουμε ακόμη, όπως είπαν και στην Γ.Σ. Εχουμε ακούσει πολλές φορές την λέξη υπομονή στην ΑΕΚ».

Ο «Φούλης» μίλησε και για το κλίμα των αποδυτηρίων και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Νίκο Κωστένογλου και την δουλειά που κάνει στην ομάδα. «Πάνω από όλα είναι ότι είμαστε καλά στα αποδυτήρια. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Σε κάθε ματς έχουμε τραυματισμό, αλλά οι υπόλοιποι ανταποκρινόμαστε. Ο Κωστένογλου έχει παίξει σημαντικό ρόλο μας κρατά ενωμένους. Πολλοί είπαν ότι η ΑΕΚ δεν είναι τίποτα, όχι μόνο για το βάθος στον πάγκο, αλλά και για τους βασικούς, αλλά όπως είδατε με υπομονή όλα γίνονται. Αν παίξουμε συγκεντρωμένα και όπως με την Κέρκυρα θα κερδίσουμε» είπε συγκεκριμένα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο