Περικοπή δαπανών και όχι αύξηση των φόρων προτείνει ο Ράιχενμπαχ
Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα δίνοντας έμφαση στην περικοπή των δαπανών, και όχι στην αύξηση των φόρων, είπε ο Χορστ Ράιχενμπαχ, επικεφαλής της «Ομάδας Δράσης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα δίνοντας έμφαση στην περικοπή των δαπανών, και όχι στην αύξηση των φόρων, είπε ο Χορστ Ράιχενμπαχ, επικεφαλής της «Ομάδας Δράσης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μιλώντας την Πέμπτη στο Βερολίνο, ο κ. Ράιχενμπαχ είπε επίσης ότι η συμμετοχή των ιδιωτών ομολογιούχων στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων δεν θα πρέπει να εντείνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές τράπεζες. Σύμφωνα με το Reuters, που μετέδωσε την είδηση, μια τέτοια εξέλιξη θα έπληττε τις επιχειρήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




































![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442