Πλήγμα στην ΑΕΚ με τον Καφέ που επιστρέφει στις αρχές του 2012
Θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο υπέστη ο Παντελής Καφές, τραυματισμός που θέτει τον Έλληνα αμυντικό χαφ νοκ άουτ μέχρι και το τέλος του χρόνου, με τον Νίκο Κωστένογλου να αναγκάζεται να πορευτεί χωρίς τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του που πλέον θα τον περιμένει για τις... αρχές του 2012. Κωστένογλου: «Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και δεν ψάχνει για δικαιολογίες».
Θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο υπέστη ο Παντελής Καφές, τραυματισμός που θέτει τον Έλληνα αμυντικό χαφ νοκ άουτ μέχρι και το τέλος του χρόνου, με τον Νίκο Κωστένογλου να αναγκάζεται να πορευτεί χωρίς τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του που πλέον θα τον περιμένει για τις… αρχές του 2012.
Τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου, στον οποίο υποβλήθηκε ο 33άχρονος μέσος, έδειξαν ότι ο τραυματισμός του στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «O απεικονιστικός έλεγχος στον οποίον υπεβλήθη ο Παντελής Καφές επιβεβαίωσε το ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο και θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας».
Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η «κιτρινόμαυρη» αποστολή έφτασε στο Αγρίνιο και αποθεώθηκε από περίπου 50 οπαδούς της ομάδας.
Κωστένογλου: «Η ΑΕΚ δεν ψάχνει δικαιολογίες»
Στο μεταξύ, ο Νίκος Κωστένογλου, μιλώντας στη NOVA, αναγνώρισε πως το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως η «καυτή» ατμόσφαιρα και οι γεμάτες εξέδρες που θα συναντήσει η ομάδα του δεν είναι δικαιολογία για το να μην παρουσιαστεί όπως πρέπει στο γήπεδο.
«Έχουμε να παίξουμε με μία ομάδα με καλή έδρα, η οποία είναι καλά οργανωμένη. Θεωρώ ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι πρότυπο. Είχαμε λίγες ημέρες προετοιμασίας μπροστά μας και κάναμε ό,τι μπορούσαμε γι’ αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Κωστένογλου.
Αφού έδωσε συγχαρητήρια, λοιπόν στους παίκτες του «για τις νίκες που πέτυχαν στα δύο, εύκολα θεωρητικά, παιχνίδια που είχαμε, μιας και είναι δύσκολο να νικήσεις ακόμα και στην έδρα σου», απάντησε για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο:
«Μου άρεσε πάντα να παίζω με κόσμο. Σε έδρες με πολύ κόσμο. Η γηπεδούχος ομάδα θα έχει τον κόσμο με το μέρος της. Από μέρους μας, όμως, είμαστε μία μεγάλη και έμπειρη ομάδα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)







































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442