«Ενημέρωση για την προστασία από τον Καρκίνο του Μαστού, που απειλεί τη Ζωή και την Υγεία Ανδρών και Γυναικών» είναι το θέμα ενημερωτικής Ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.
«Ενημέρωση για την προστασία από τον Καρκίνο του Μαστού, που απειλεί τη Ζωή και την Υγεία Ανδρών και Γυναικών» είναι το θέμα ενημερωτικής Ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (17:00 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας και τη διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και η Ελληνική Εταιρία Μαστολογίας.
Τα θέματα της Ημερίδας θα αναπτύξουν η Δρ Λυδία Ιωαννίδου- Μουζάκα, Γυναικολόγος Ειδικός Μαστολόγος, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Δρ Σαββούλα Μάλλιου Παθολόγος-Ογκολόγος γενική γραμματέας και ο Δρ Βασίλης Γεωργούντζος, Ειδικός Ακτινοδιαγνωστής, συντονιστής διευθυντής του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς», αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας. Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κύριος Χρυσόστομος.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η Interamerican η οποία στηρίζει το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Έλλη Λαμπέτη» και το επιστημονικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και του ειδικότερου ενδιαφέροντός της για την υγεία.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας