Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Λήξαν το θέμα Τζιμπούρ μετά τη συνάντηση Αδαμίδη – Δέλλα

Λήξαν το θέμα Τζιμπούρ μετά τη συνάντηση Αδαμίδη – Δέλλα

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα που προέκυψε στον «αέρα» της «Nova» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος τόνισε ότι οι αρχηγοί της ομάδας (Δέλλας και Λυμπερόπουλος) ήταν θετικοί στην απομάκρυνση του Τζιμπούρ, γεγονός που διέψευσαν με τηλεφωνική παρέμβασή τους. Ο Δέλλας (με ενήμερο τον Λυμπερόπουλο) συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, με τον Αδαμίδη να φέρεται να αλλάζει στάση και να παραδέχεται ότι οι παίκτες δεν είχαν καμία εμπλοκή στο θέμα.

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα που προέκυψε στον «αέρα» της «Nova» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Σταύρου Αδαμίδη, ο οποίος τόνισε ότι οι αρχηγοί της ομάδας (Δέλλας και Λυμπερόπουλος) ήταν θετικοί στην απομάκρυνση του Τζιμπούρ, γεγονός που διέψευσαν με τηλεφωνική παρέμβασή τους.

Ο Δέλλας (με ενήμερο τον Λυμπερόπουλο) συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, με τον Αδαμίδη να φέρεται να αλλάζει στάση και να παραδέχεται ότι οι παίκτες δεν είχαν καμία εμπλοκή στο θέμα.

Επίσης και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από το να ασχοληθεί με έναν πρώην ποδοσφαιριστή της και τον τρόπο που αποχώρησε.

Η δήλωση του Αδαμίδη για τον Τζιμπούρ και η τοποθέτηση των Δέλλα, Λυμπερόπουλου:

Αδαμίδης: «Ευτυχώς που υπήρχε ο Λυπημένος στην συνάντηση, ο μάνατζέρ του. Τα είχαμε βρει σε όλα. Ήρθε μετά και ζήτησε αναπροσαρμογή με 30% αύξηση. Όταν με τον Τζιμπούρ συμφωνήσαμε 900.000 καθαρά, μετά ήρθε και μας ζήτησε 1,2 εκατ. ευρώ. Δημιούργησε και το πειθαρχικό πρόβλημα και ρώτησα προπονητή και αρχηγούς. Να φύγει; Και μου είπαν να φύγει».

Σ’ εκείνο το σημείο παρενέβησαν οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος…

Δέλλας: «Ξεκαθαρίζω τη θέση μας. Με τους αρχηγούς δεν πήραμε καμιά απόφαση. Δεν δώσαμε εντολή, ούτε είναι του χαρακτήρα μας. Δεν εκφράσαμε άποψη και δεν έχουμε δικαίωμα για συμπαίκτες να μείνουν ή να φύγουν. Πολλά ακούγονται για μας και είμαστε και οι τρεις εκεί για να βοηθήσουμε την ομάδα σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή.

Αν ο πρόεδρος έκανε λάθος στα λεγόμενά του δεν ξέρω… Ο Ράφικ ήταν ιδιαίτερη περίπτωση, ούτε νταντάδες ούτε αστυνομικοί ούτε ψυχολόγοι είμαστε εμείς. Είμαστε μια χαρά στα αποδυτήρια, μόνο αποτελέσματα δεν έχουμε. Η ομάδα θα αντέξει όσο χρειαστεί».

Λυμπερόπουλος: «Καταλαβαίνω ότι επειδή το ξανάκουσα κι ο πρόεδρος μπορεί να δέχεται πίεση να τα λέει κάπως… Ουδέποτε υπήρχε ανάμειξη. Κι εγώ κι ο Τράι έχουμε προσωπικότητα κι εμπειρία, πότε να μιλήσουμε και πότε να συγκρατηθούμε.

Τον Τζιμπούρ τον βρήκαμε εκεί. Γιατί να συζητήσουμε την συμπεριφορά του Τζιμπούρ; Θέλαμε εμείς με τον Τράι και τον Παντελή να διώξουμε παίκτη;».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο