Έπειτα από καθυστέρηση μιας εβδομάδας, αρχίζει το Σάββατο η Α1 βόλεϊ γυναικών, με το ντέρμπι Ολυμπιακός - Μαρκόπουλο να ξεχωρίζει στην πρεμιέρα. Η αναμέτρηση του Ρέντη είναι σίγουρα αυτή που δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να είναι μέσα στα φαβορί για κάτι καλό στο εφετινό πρωτάθλημα.
Έπειτα από καθυστέρηση μιας εβδομάδας, αρχίζει το Σάββατο η Α1 βόλεϊ γυναικών, με το ντέρμπι Ολυμπιακός – Μαρκόπουλο να ξεχωρίζει στην πρεμιέρα. Η αναμέτρηση του Ρέντη είναι σίγουρα αυτή που δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να είναι μέσα στα φαβορί για κάτι καλό στο εφετινό πρωτάθλημα. Την ίδια ημέρα διεξάγονται όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της πρεμιέρας, με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο τελευταίο (χρονικά) ματς τον ελλειπή (λόγω τιμωριών) Ηρακλή Κηφισιάς.
Στα υπόλοιπα ματς, η ΑΕΚ φιλοξενεί το Ανατόλια, στον Κορυδαλλό έχουμε ντέρμπι νεοφώτιστων μεταξύ Αρτέμιδος και Βριλησσίων, ενώ αθηναϊκό ντέρμπι έχουμε και στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Πανελλήνιο. Τέλος, στον αγώνα που ανοίγει τη φετινή Α1 γυναικών, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει σε ένα μίνι ντέρμπι της συμπρωτεύουσας τους Μακεδόνες.