Συνεχίζοντας τα αφιερώματα στα εποχιακά προϊόντα, το Βυζαντινό του Χίλτον υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα μενού αφιερωμένο στα μανιτάρια. Από τις 21 ως τις 30 Οκτωβρίου 2011, ο Executive Chef Γιάννης Μανίκης εμπνέεται από διάφορες ποικιλίες μανιταριών που ευδοκιμούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προτείνει πιάτα βασισμένα στις πιο δημοφιλείς αλλά και σε κάποιες πιο σπάνιες ποικιλίες μανιταριών.
Δοκιμάστε έναν διαφορετικό μουσακά με μανιτάρια portobello, κις λορέν με άγρια μανιτάρια και γραβιέρα, κριθαράκι με portobello και chorizo (ισπανικό λουκάνικο) και Μαροκινό Ταζίν με μανιτάρια. Ακόμη, το ψητό καλαμάρι συνοδεύεται με μανιτάρια shimeji, οι κανθαρέλες σε συνδυασμό με πράσα γίνονται σούπα και η κλασική ιταλική πίτσα αποκτά άλλη γεύση με κατσικίσιο τυρί και μανιτάρια. Από το μπουφέ δεν θα λείπουν οι ασιατικές γεύσεις, όπως η σαλάτα με μανιτάρια shiitake και το Tataki τόνου με μανιτάρια enoki αλλά ούτε και τα κλασικά κι αγαπημένα μοσχάρι Wellington και μανιτάρια α λα κρεμ.
Τα πιάτα του μπουφέ θα εναλλάσσονται καθημερινά δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερους γευστικούς συνδυασμούς.
Η τιμή του μπουφέ μανιταριών είναι η κανονική τιμή του μπουφέ του Βυζαντινού, δηλαδή 37.50 €, και αυτό περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση κρύων και ζεστών πιάτων και γλυκών, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα μεσημεριανό γεύμα ή για ένα δείπνο με ένα τηλεφώνημα στο 210 7281400.