«Δεν θα ψηφίσω» το άρθρο για τις συλλογικές συμβάσεις ως έχει, επιμένει η Λ.Κατσέλη
«Δεν μπορώ να ψηφίσω το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που αφορά τις συμβάσεις εργασίας με την σημερινή του μορφή», δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη. Πρόσθεσε δε με νόημα ότι ως υπουργός Εργασίας είχε βρει συμβιβαστική λύση για το θέμα των κλαδικών συμβάσεων με την τρόικα και υπογράμμισε ότι η λύση αυτή δεν πρέπει να ανατραπεί.
«Δεν μπορώ να ψηφίσω το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που αφορά τις συμβάσεις εργασίας με την σημερινή του μορφή», δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξή της στο δελτίο ειδήσεων του Mega.
Η κυρία Κατσέλη είπε ότι η ίδια ως υπουργός Εργασίας είχε βρει συμβιβαστική λύση για το θέμα των κλαδικών συμβάσεων με την τρόικα και υπογράμμισε ότι η λύση αυτή δεν πρέπει να ανατραπεί.
Η πρώην υπουργός Εργασίας είπε ότι η μελέτη που κατέθεσε χθες στον ΚΤΕ Εσωτερικών και Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ με τις δημοσιονομικές επιπτώσεις του παγώματος των κλαδικών συμβάσεων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση ως βάση διαπραγμάτευσης με την τρόικα.
«Είμαι σίγουρη ότι αν η τρόικα ενημερωθεί για τις δημοσιονομικές επιπτώσεις του μέτρου, θα επανέλθει στην πρότερη θέση της», κατέληξε η κυρία Λούκα Κατσέλη.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας