Κλειστό το τμήμα Πειραιάς-Ομόνοια του ΗΣΑΠ το Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου
Διακοπή δρομολογίων ΗΣΑΠ στο τμήμα Πειραιάς - Ομόνοια, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου, λόγω των έργων ανακαίνισης της γραμμής ανακοίνωσε η εταιρεία.
Διακοπή δρομολογίων ΗΣΑΠ στο τμήμα Πειραιάς – Ομόνοια, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου, λόγω των έργων ανακαίνισης της γραμμής ανακοίνωσε η ΟΑΣΑ.
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και των ταξιδιωτών που μετακινούνται από και προς το λιμάνι του Πειραιά το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, ο ΟΑΣΑ δομολογεί τη γραμμή Χ23 «ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ)- ΣΤΑΘ. ΟΜΟΝΟΙΑ».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας