Τον δρόμο για τα Αραβικά Εμιράτα παίρνει τελικώς ο Νάτσο Σκόκο. Αργά το βράδυ της Δευτέρας 06/06 η Αλ Αϊν κάλυψε τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αργεντινού, δίνοντας ακόμα 300.000 στην «Ένωση». Έτσι, στα ταμεία των Κιτρινόμαυρων θα μπουν 2,8 εκατ. ευρώ άμεσα και σε μετρητά. Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει προφορικά, καθώς απεσταλμένος της Αλ Αϊν βρέθηκε το απόγευμα στην Ελλάδα. Από την πλευρά του, ο Σκόκο θα πάρει 2.000.000 ευρώ καθαρά ετησίως. - Αδαμίδης: ««Πάμε να φτιάξουμε κάτι μεγάλο»
Τον δρόμο για τα Αραβικά Εμιράτα παίρνει τελικώς ο Νάτσο Σκόκο. Αργά το βράδυ της Δευτέρας 06/06 η Αλ Αϊν κάλυψε τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αργεντινού, δίνοντας ακόμα 300.000 στην «Ένωση». Έτσι, στα ταμεία των Κιτρινόμαυρων θα μπουν 2,8 εκατ. ευρώ άμεσα και σε μετρητά.
Επιπλέον, η ΑΕΚ θα πάρει ακόμα 600.000 ευρώ εάν ο ποδοσφαιριστής πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα εκτός Ελλάδος ενώ θα υπάρξει πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του ενώ θα υπάρχει και ρήτρα για την περίπτωση που μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα, όπως είχε γίνει και με τη μεταγραφή του Κατσουράνη στην Μπενφίκα.
Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει προφορικά, καθώς απεσταλμένος της Αλ Αϊν βρέθηκε το απόγευμα στην Ελλάδα. Από την πλευρά του, ο Σκόκο θα πάρει 2.000.000 ευρώ καθαρά ετησίως.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.