Για αρχές Ιουλίου μετατίθεται η δημοσίευση των αποτελεσμάτων των stress test
Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων των νέων τεστ προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων (stress tests) για τις τράπεζες, μετατίθεται από τα τέλη Ιουνίου στις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (EBA), που επικαλείται το Reuters. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι η EBA αμφισβητεί την ποιότητα των στοιχείων που της απεστάλησαν από κάποιες τράπεζες και θα ζητήσει και δεύτερο γύρο πληροφοριών.
Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων των νέων τεστ προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων (stress tests) για τις τράπεζες μετατίθεται από τα τέλη Ιουνίου στις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (EBA), που επικαλείται το Reuters.
Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι η EBA αμφισβητεί την ποιότητα των στοιχείων που της απεστάλησαν από τις τράπεζες και θα ζητήσει και δεύτερο γύρο πληροφοριών.
«Η ΕΒΑ αξιολογεί και αμφισβητεί τον πρώτο γύρο των στοιχείων από μεμονωμένες τράπεζες», είπε η ΕΒΑ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.