Συνάντηση με οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει ο Αχιλλέας Μπέος
Με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει συνάντηση ο Αχιλλέας Μπέος. Το θέμα συζήτησης θα είναι η πρόληψη και η αντιμετώπιση φαινομένων βίας. Παράλληλα, οι Βολιώτες ενημερώνουν πως δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια...
Με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου θα έχει συνάντηση ο Αχιλλέας Μπέος. Το θέμα συζήτησης θα είναι η πρόληψη και η αντιμετώπιση φαινομένων βίας. Παράλληλα, οι Βολιώτες ενημερώνουν πως δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων και την αποφυγή επεισοδίων στα παιχνίδια των πλέι οφ, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει ότι για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011 και ώρα 19:30, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού δεν θα τεθούν εισιτήρια προς διάθεση και δεν θα επιτραπεί η προσέλευση και η είσοδος στο Στάδιο, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου ή κάρτας μίνι διαρκείας.
Τα 2.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ, διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία των Συνδέσμων των Οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ ΔΩΡΕΑΝ.
Την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18:30, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέας Μπέος θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο χώρο τους με τους εκπροσώπους των Οργανωμένων Φιλάθλων, με θέμα συζήτησης την πρόληψη και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στο γήπεδο.
Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 15 Μαΐου 2011, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η ΠΑΕ θα ενημερώσει εγκαίρως με νέα ανακοίνωσή της για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων και τη διάθεσή τους. Επισημαίνουμε ότι η προπώληση εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3 με Ιάσονος).
Τέλος, η διάθεση των καρτών μίνι διαρκείας θα συνεχιστεί έως την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011, στις 21:00»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» σε Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442