Η Εθνική Τράπεζα, μέσω του site www.deixtous.gr, καλεί τους νέους ανθρώπους να βοηθήσουν τους «μεγαλύτερους» να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του internet, τον κόσμο της αστείρευτης πληροφορίας και των ανεξάντλητων δυνατοτήτων, τον κόσμο του σήμερα. Με μια σειρά από εργαλεία (toolbox), οι νέοι μπορούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και να διασκεδάσουν, μαθαίνοντας internet […]
Η Εθνική Τράπεζα, μέσω του site www.deixtous.gr, καλεί τους νέους ανθρώπους να βοηθήσουν τους «μεγαλύτερους» να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του internet, τον κόσμο της αστείρευτης πληροφορίας και των ανεξάντλητων δυνατοτήτων, τον κόσμο του σήμερα.
Με μια σειρά από εργαλεία (toolbox), οι νέοι μπορούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και να διασκεδάσουν, μαθαίνοντας internet στην κυρία Βιργινία, την κυρία Τασία και τον κύριο Θεοδώρου, τους τρεις χαρακτήρες των διαδραστικών παιχνιδιών του site.
Στο toolbox μπορούν να βρουν μια σειρά από εκπαιδευτικά videos, αλλά και εκπαιδευτικούς οδηγούς που θα τους βοηθήσουν να δείξουν internet στους γονείς τους ή σε όποιον άλλο από το περιβάλλον τους ενδιαφέρεται να μάθει. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Διαγωνισμοί, χρηστικά, πληροφορίες ειδικά για τους «αρχάριους» και άλλα πολλά θα βρουν τη θέση τους στο www.deixtous.gr.
Σύμφωνα με την Εθνική Τράπεζας το δείξ’ τους «είναι μια νέα φιλοσοφία που υποστηρίζει ότι όλοι μας – ανεξαρτήτως ηλικίας – πρέπει και μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην ψηφιακή εποχή και τις νέες τεχνολογίες. Γιατί, στην τελική, και οι μεγάλοι έχουν PC», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας