Με μοναδικό σοβαρό πρόβλημα την απουσία του τιμωρημένου Σισέ, η αποστολή του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει στις Σέρρες για την κυριακάτικη (03/04) αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι τραυματίες Γκαρσία και Πλεσί δεν θα ενισχύσουν το Τριφύλλι, όπως και οι Σεϊταρίδης, Καρνέζης και Μαυρίας. Στην προπόνηση του Σαββάτου (02/04) οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια […]
Με μοναδικό σοβαρό πρόβλημα την απουσία του τιμωρημένου Σισέ, η αποστολή του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει στις Σέρρες για την κυριακάτικη (03/04) αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι τραυματίες Γκαρσία και Πλεσί δεν θα ενισχύσουν το Τριφύλλι, όπως και οι Σεϊταρίδης, Καρνέζης και Μαυρίας.
Στην προπόνηση του Σαββάτου (02/04) οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2”, ταχύτητες και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
Στην συνέχεια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής παίκτες: Tζόρβας, Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κλέιτον, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Γκοβού και Πετρόπουλος.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ, ο ταλαντούχος άλτης με την καλύτερη επίδοση στον κόσμο τη φετινή σεζόν – Το προφίλ του 21χρονου Βούλγαρου που «απειλεί» τον Τεντόγλου στον αποψινό τελικό του μήκους.
Σοκαριστικός τραυματισμός αθλήτριας σε αγώνα ποδηλασίας στον αγώνα Μιλάνο-Σαν Ρέμο, που γλίτωσε την καραμπόλα, αλλά όχι την πτώση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας