Η δεύτερη νιότη του Δέλλα στην ΑΕΚ και η υπόσχεση για Κύπελλο
Έχει πάρει την ΑΕΚ από το χέρι και την οδηγεί στο Κυπελλο. Ο Tραϊανός Δέλλας είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ένωσης για τη σεζόν που διανύουμε. Μπορεί όταν η «Εξέδρα» αποκάλυπτε την επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα να ήταν αρκετοί εκείνοι που χλεύαζαν (!) την επιλογή του «Τράι» για το κέντρο της άμυνας, αλλά όλοι πίνουν πλέον νερό στο όνομά του.
Λιαμίρας Σάββας
Έχει πάρει την ΑΕΚ από το χέρι και την οδηγεί στο Κυπελλο. Ο Tραϊανός Δέλλας είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ενωσης για τη σεζόν που διανύουμε.
Μπορεί όταν η «Εξέδρα» αποκάλυπτε την επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα να ήταν αρκετοί εκείνοι που χλεύαζαν (!) την επιλογή του «Τράι» για το κέντρο της άμυνας, αλλά όλοι πίνουν πλέον νερό στο όνομά του.
Διότι ο «Κολοσσός» περνάει δεύτερη νιότη στην ΑΕΚ και θυμίζει τον κεντρικό αμυντικό ηγέτη που οδήγησε την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του Euro 2004!
Ο ίδιος το πιστεύει όσο κανένας άλλος. Το έλεγε και στα αποδυτήρια της Τούμπας:
«Δεν χάνουμε την κούπα. Σίγουρο είναι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει στον τελικό, θα δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Πρώτα για εμάς και μετά για όλη την ΑΕΚ», τόνιζε ο «Τράι», που είδε έκπληκτος τον Μανόλο Χιμένεθ να του ζητάει τη φανέλα του για ενθύμιο: «Τη φανέλα σου τη θέλω εγώ, να την έχω, να θυμάμαι και να τη διαφημίζω. Με έκανες πολύ ευτυχισμένο» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού στον Δέλλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αταμάν: «Θα είμαστε σίγουρα στο Final Four της Euroleague»
- Το βήμα τίτλου της Άρσεναλ και η επίθεση του Χιούρτζελερ στους «κανονιέρηδες»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
- Αλλαγές στα πλέι-οφ ανόδου ανακοίνωσε η Τσάμπιονσιπ
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442